Репозиторій ВТЕІ
id: 27433
Назва: Розробка технології виробництва напоїв зі застосуванням екстракту буряка (за матеріалами КП «Їдальня № 33»)
Автори: Подгайчук Д.Р.
Ключові слова: буряк, напої, технології виробництва напоїв, екстракт буряка
Дата публікації: 2022-02-14 10:22:11
Останні зміни: 2022-02-14 10:22:11
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлена розробка технології виробництва напоїв зі застосуванням екстракту буряка.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27433
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27433.pdf Розмір : 210039 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити