Репозиторій ВТЕІ
id: 27431
Назва: Розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф»)
Автори: Марусяк В.С.
Ключові слова: сир, технології сиру, пробіотичні культури
Дата публікації: 2022-02-14 10:20:37
Останні зміни: 2022-02-14 10:20:37
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлена розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27431
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27431.pdf Розмір : 210618 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити