id: | 27431 |
---|---|
Назва: | Розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф») |
Автори: | Марусяк В.С. |
Ключові слова: | сир, технології сиру, пробіотичні культури |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:20:37 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:20:37 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлена розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27431 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27431.pdf Розмір : 210618 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|