| id: | 27431 |
|---|---|
| Назва: | Розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Собкофф») |
| Автори: | Марусяк В. С. |
| Ключові слова: | сир, технології сиру, пробіотичні культури |
| Дата публікації: | 2022-02-14 10:20:37 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 10:20:37 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі представлена розробка та впровадження технології сиру Рикота, збагаченого пробіотичними культурами. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27431 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27431.pdf Розмір : 210618 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |