id: | 27430 |
---|---|
Назва: | Удосконалення виробництва хліба з пшеничного борошна (за матеріалами ТОВ «Хмельницькхліб») |
Автори: | Зайшла О.В. |
Ключові слова: | хліб, пшеничне борошно, технологія виробництва хліба |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:19:44 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:19:44 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі представлено методи удосконалення виробництва хліба з пшеничного борошна. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27430 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27430.pdf Розмір : 179517 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|