| id: | 27429 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна») |
| Автори: | Макарець М. О. |
| Ключові слова: | зефір, технологія процесу виробництва зефіру |
| Дата публікації: | 2022-02-14 10:18:47 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 10:18:47 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27429 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27429.pdf Розмір : 228353 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |