| id: | 27429 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна») | 
| Authors: | Макарець М. О. | 
| Keywords: | зефір, технологія процесу виробництва зефіру | 
| Date of publication: | 2022-02-14 10:18:47 | 
| Last changes: | 2022-02-14 10:18:47 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27429 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27429.pdf Size : 228353 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |