| id: | 27428 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба на заквасці з житнього борошна (за матеріалами ТОВ «Хлібодар») |
| Автори: | Гордійчук В. П. |
| Ключові слова: | хліб, технологія виробництва бездріжджового хліба, закваска з житнього борошна |
| Дата публікації: | 2022-02-14 10:17:38 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 10:17:38 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі представлено удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба на заквасці з житнього борошна. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27428 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27428.pdf Розмір : 178619 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |