Репозиторій ВТЕІ
id: 27428
Назва: Удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба на заквасці з житнього борошна (за матеріалами ТОВ «Хлібодар»)
Автори: Гордійчук В.П.
Ключові слова: хліб, технологія виробництва бездріжджового хліба, закваска з житнього борошна
Дата публікації: 2022-02-14 10:17:38
Останні зміни: 2022-02-14 10:17:38
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі представлено удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба на заквасці з житнього борошна.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27428
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27428.pdf Розмір : 178619 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити