Репозиторій ВТЕІ
id: 27426
Назва: Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»)
Автори: Петюх Д.В.
Ключові слова: технологія виробництва напівкопчених ковбас, нетрадиційна сировина, ковбаси
Дата публікації: 2022-02-14 10:13:10
Останні зміни: 2022-02-14 10:13:10
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі наведено шляхи удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27426
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27426.pdf Розмір : 197343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити