id: | 27426 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») |
Автори: | Петюх Д.В. |
Ключові слова: | технологія виробництва напівкопчених ковбас, нетрадиційна сировина, ковбаси |
Дата публікації: | 2022-02-14 10:13:10 |
Останні зміни: | 2022-02-14 10:13:10 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі наведено шляхи удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас з використанням нетрадиційної сировини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27426 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27426.pdf Розмір : 197343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|