Репозиторій ВТЕІ
id: 27343
Назва: Використання кластерних ініціатив в системі розвитку ресторанного господарства України
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: кластерні ініціативи, ресторанне господарство, фермерське господарство, кластеризація, харчовий кластер, туристичний кластер, транспортний кластер
Дата публікації: 2021-12-30 13:01:46
Останні зміни: 2021-12-30 13:01:46
Рік видання: 2021
Аннотація: В статті досліджено використання кластер них ініціатив в системі розвитку ресторанного господарства України. Розроблено класифікацію продовольчих продуктів АПК, які реалізуються закладами ресторанного господарства. Актуальність обраної теми зумовлена необхідністю розвитку концепції державних ініціатив кластеризації ресторанного господарства як механізму програмного регулювання ефективності ресторанного господарства. Наведено механізм взаємодії кластера ресторанного господарства. Визначено, що введення в дію кластерів ресторанного господарства дозволить ініціювати процес зміни структури закупівель закладами ресторанного господарства на користь вітчизняної сировини. Проаналізовано та встановлено, що для розвитку ресторанного господарства досить привабливими є туристичні регіони, в яких можна буде сформувати такі основні кластери: харчовий, туристичний та транспортний. Наведено класифікацію кластерів туристичного регіону.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27343
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Вісник Одеського національного університету. 2021. Т. 26, Вип. 1 (86). С. 61-66
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27343.pdf Розмір : 862475 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити