id: | 27343 |
---|---|
Title: | Використання кластерних ініціатив в системі розвитку ресторанного господарства України |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | кластерні ініціативи, ресторанне господарство, фермерське господарство, кластеризація, харчовий кластер, туристичний кластер, транспортний кластер |
Date of publication: | 2021-12-30 13:01:46 |
Last changes: | 2021-12-30 13:01:46 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В статті досліджено використання кластер них ініціатив в системі розвитку ресторанного господарства України. Розроблено класифікацію продовольчих продуктів АПК, які реалізуються закладами ресторанного господарства. Актуальність обраної теми зумовлена необхідністю розвитку концепції державних ініціатив кластеризації ресторанного господарства як механізму програмного регулювання ефективності ресторанного господарства. Наведено механізм взаємодії кластера ресторанного господарства. Визначено, що введення в дію кластерів ресторанного господарства дозволить ініціювати процес зміни структури закупівель закладами ресторанного господарства на користь вітчизняної сировини. Проаналізовано та встановлено, що для розвитку ресторанного господарства досить привабливими є туристичні регіони, в яких можна буде сформувати такі основні кластери: харчовий, туристичний та транспортний. Наведено класифікацію кластерів туристичного регіону. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27343 |
Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Publication: | Вісник Одеського національного університету. 2021. Т. 26, Вип. 1 (86). С. 61-66 |
In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27343.pdf Size : 862475 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|