id: | 27213 |
---|---|
Назва: | Концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | бренди, заклади ресторанного господарства, маркетингові стратегії, реклама |
Дата публікації: | 2021-09-22 09:35:44 |
Останні зміни: | 2021-09-22 09:35:44 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Проаналізовано концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27213 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 226-238 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27213.pdf Розмір : 483566 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|