| id: | 27213 | 
|---|---|
| Title: | Концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства | 
| Authors: | Постова В. В. | 
| Keywords: | бренди, заклади ресторанного господарства, маркетингові стратегії, реклама | 
| Date of publication: | 2021-09-22 09:35:44 | 
| Last changes: | 2021-09-22 09:35:44 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Проаналізовано концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27213 | 
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 226-238 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27213.pdf Size : 483566 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |