id: | 27213 |
---|---|
Title: | Концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | бренди, заклади ресторанного господарства, маркетингові стратегії, реклама |
Date of publication: | 2021-09-22 09:35:44 |
Last changes: | 2021-09-22 09:35:44 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Проаналізовано концептуальні основи формування бренду в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27213 |
Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 14-16 верес. 2021 р. Вінниця, 2021. Ч. 3. С. 226-238 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27213.pdf Size : 483566 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|