id: | 27212 |
---|---|
Назва: | Шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19 |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | гастрономічний туризм, заклади ресторанного господарства, пандемія, вихід з кризи |
Дата публікації: | 2021-09-22 09:34:25 |
Останні зміни: | 2021-09-22 09:34:25 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Проаналізовано шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27212 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Київ, 2 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 158-159 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27212.pdf Розмір : 325367 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|