Репозиторій ВТЕІ
id: 27212
Назва: Шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: гастрономічний туризм, заклади ресторанного господарства, пандемія, вихід з кризи
Дата публікації: 2021-09-22 09:34:25
Останні зміни: 2021-09-22 09:34:25
Рік видання: 2021
Аннотація: Проаналізовано шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27212
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Київ, 2 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 158-159
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27212.pdf Розмір : 325367 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити