id: | 27212 |
---|---|
Title: | Шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19 |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | гастрономічний туризм, заклади ресторанного господарства, пандемія, вихід з кризи |
Date of publication: | 2021-09-22 09:34:25 |
Last changes: | 2021-09-22 09:34:25 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Проаналізовано шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27212 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Київ, 2 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 158-159 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27212.pdf Size : 325367 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|