| id: | 27212 | 
|---|---|
| Title: | Шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19 | 
| Authors: | Постова В. В. | 
| Keywords: | гастрономічний туризм, заклади ресторанного господарства, пандемія, вихід з кризи | 
| Date of publication: | 2021-09-22 09:34:25 | 
| Last changes: | 2021-09-22 09:34:25 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Проаналізовано шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27212 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Київ, 2 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 158-159 | 
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27212.pdf Size : 325367 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |