The Repository of VTEI
id: 27212
Title: Шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19
Authors: Постова В.В.
Keywords: гастрономічний туризм, заклади ресторанного господарства, пандемія, вихід з кризи
Date of publication: 2021-09-22 09:34:25
Last changes: 2021-09-22 09:34:25
Year of publication: 2021
Summary: Проаналізовано шляхи розвитку гастрономічного туризму під час пандемії COVID-19.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27212
Publication type: Тези доповіді
Publication: Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Київ, 2 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 158-159
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27212.pdf Size : 325367 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge