Репозиторій ВТЕІ
id: 27177
Назва: Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану «Trofey» ФОП Мрочко Я. Я.)
Автори: Губрій В.О.
Ключові слова: конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, якість готельно-ресторанних послуг, ринок готельно-ресторанного господарства
Дата публікації: 2021-07-12 11:32:55
Останні зміни: 2021-07-12 11:32:55
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі розкрито суть поняття конкурентоспроможності; проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства; наведено господарсько-економічну характеристику закладу ресторанного господарства «Trofey»; розроблено шляхи та способи підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства «Trofey»; наведено характеристику чинників покращення якості послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27177
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27177.pdf Розмір : 217047 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити