The Repository of VTEI
id: 27177
Title: Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану «Trofey» ФОП Мрочко Я. Я.)
Authors: Губрій В.О.
Keywords: конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, якість готельно-ресторанних послуг, ринок готельно-ресторанного господарства
Date of publication: 2021-07-12 11:32:55
Last changes: 2021-07-12 11:32:55
Year of publication: 2021
Summary: В роботі розкрито суть поняття конкурентоспроможності; проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства; наведено господарсько-економічну характеристику закладу ресторанного господарства «Trofey»; розроблено шляхи та способи підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства «Trofey»; наведено характеристику чинників покращення якості послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27177
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27177.pdf Size : 217047 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge