| id: | 27177 | 
|---|---|
| Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану «Trofey» ФОП Мрочко Я. Я.) | 
| Authors: | Губрій В. О. | 
| Keywords: | конкурентоспроможність закладів ресторанного господарства, ресторанне господарство, якість готельно-ресторанних послуг, ринок готельно-ресторанного господарства | 
| Date of publication: | 2021-07-12 11:32:55 | 
| Last changes: | 2021-07-12 11:32:55 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі розкрито суть поняття конкурентоспроможності; проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства; наведено господарсько-економічну характеристику закладу ресторанного господарства «Trofey»; розроблено шляхи та способи підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства «Trofey»; наведено характеристику чинників покращення якості послуг. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27177 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27177.pdf Size : 217047 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |