Репозиторій ВТЕІ
id: 27176
Назва: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кав’ярні «Sharikava» (ФОП Кучик Д.А.))
Автори: Димкова М.М.
Ключові слова: ресторан, ресторанне господарство, інновації, сучасні технології, клієнт
Дата публікації: 2021-07-12 11:31:25
Останні зміни: 2021-07-12 11:31:25
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі досліджено особливості інновацій в просторі ресторанного бізнесу; проаналізовано технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес; наведено організаційно-економічний аналіз кав`ярні «SHARIKAVA»; досліджено особливості сучасних технологій обслуговування в кав’ярні «SHARIKAVA»; проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо інновацій та технологій обслуговування в ресторанному господарстві.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27176
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 70 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27176.pdf Розмір : 190667 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити