The Repository of VTEI
id: 27176
Title: Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві (за матеріалами кав’ярні «Sharikava» (ФОП Кучик Д.А.))
Authors: Димкова М.М.
Keywords: ресторан, ресторанне господарство, інновації, сучасні технології, клієнт
Date of publication: 2021-07-12 11:31:25
Last changes: 2021-07-12 11:31:25
Year of publication: 2021
Summary: В роботі досліджено особливості інновацій в просторі ресторанного бізнесу; проаналізовано технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес; наведено організаційно-економічний аналіз кав`ярні «SHARIKAVA»; досліджено особливості сучасних технологій обслуговування в кав’ярні «SHARIKAVA»; проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо інновацій та технологій обслуговування в ресторанному господарстві.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27176
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 70 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27176.pdf Size : 190667 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge