id: | 27175 |
---|---|
Назва: | Розробка технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою (за матеріалами «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки) |
Автори: | Швачко М.В. |
Ключові слова: | хліб, продукти, закваски, хміль, технологія, рецептура, дослідження, якість |
Дата публікації: | 2021-06-25 13:44:11 |
Останні зміни: | 2021-06-25 13:44:11 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі розроблено технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27175 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27175.pdf Розмір : 350369 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|