Репозиторій ВТЕІ
id: 27175
Назва: Розробка технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою (за матеріалами «Немирівський комбінат кооперативної промисловості» Немирівської райспоживспілки)
Автори: Швачко М.В.
Ключові слова: хліб, продукти, закваски, хміль, технологія, рецептура, дослідження, якість
Дата публікації: 2021-06-25 13:44:11
Останні зміни: 2021-06-25 13:44:11
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі розроблено технології бездріжджового житньо–пшеничного хліба з курагою.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27175
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27175.pdf Розмір : 350369 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити