| id: | 27173 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД») |
| Автори: | Фаріон Д. П. |
| Ключові слова: | десерти, продукти, молоко, рецептура, технологія, дослідження, якість |
| Дата публікації: | 2021-06-25 13:42:22 |
| Останні зміни: | 2021-06-25 13:42:22 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27173 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021 |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27173.pdf Розмір : 265218 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |