The Repository of VTEI
id: 27173
Title: Розробка технології десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Сільпо-ФУД»)
Authors: Фаріон Д.П.
Keywords: десерти, продукти, молоко, рецептура, технологія, дослідження, якість
Date of publication: 2021-06-25 13:42:22
Last changes: 2021-06-25 13:42:22
Year of publication: 2021
Summary: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27173
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27173.pdf Size : 265218 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge