| id: | 27172 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») |
| Автори: | Лазарєва Л. С. |
| Ключові слова: | технологія кондитерських виробів, апіпродукти |
| Дата публікації: | 2021-06-25 13:41:40 |
| Останні зміни: | 2021-06-25 13:41:40 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27172 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27172.pdf Розмір : 263520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |