Репозиторій ВТЕІ
id: 27172
Назва: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У»)
Автори: Лазарєва Л.С.
Ключові слова: технологія кондитерських виробів, апіпродукти
Дата публікації: 2021-06-25 13:41:40
Останні зміни: 2021-06-25 13:41:40
Рік видання: 2021
Аннотація: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27172
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27172.pdf Розмір : 263520 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити