| id: | 27172 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») | 
| Authors: | Лазарєва Л. С. | 
| Keywords: | технологія кондитерських виробів, апіпродукти | 
| Date of publication: | 2021-06-25 13:41:40 | 
| Last changes: | 2021-06-25 13:41:40 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27172 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27172.pdf Size : 263520 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |