id: | 27172 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У») |
Authors: | Лазарєва Л.С. |
Keywords: | технологія кондитерських виробів, апіпродукти |
Date of publication: | 2021-06-25 13:41:40 |
Last changes: | 2021-06-25 13:41:40 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27172 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27172.pdf Size : 263520 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|