The Repository of VTEI
id: 27172
Title: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ТОВ «Бонус У»)
Authors: Лазарєва Л.С.
Keywords: технологія кондитерських виробів, апіпродукти
Date of publication: 2021-06-25 13:41:40
Last changes: 2021-06-25 13:41:40
Year of publication: 2021
Summary: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27172
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27172.pdf Size : 263520 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge