id: | 27171 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС») |
Автори: | Кузьма В.В. |
Ключові слова: | маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів |
Дата публікації: | 2021-06-25 13:40:41 |
Останні зміни: | 2021-06-25 13:40:41 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27171 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27171.pdf Розмір : 273222 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|