Репозиторій ВТЕІ
id: 27171
Назва: Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС»)
Автори: Кузьма В.В.
Ключові слова: маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів
Дата публікації: 2021-06-25 13:40:41
Останні зміни: 2021-06-25 13:40:41
Рік видання: 2021
Аннотація: Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27171
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27171.pdf Розмір : 273222 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити