The Repository of VTEI
id: 27171
Title: Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС»)
Authors: Кузьма В.В.
Keywords: маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів
Date of publication: 2021-06-25 13:40:41
Last changes: 2021-06-25 13:40:41
Year of publication: 2021
Summary: Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27171
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27171.pdf Size : 273222 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge