id: | 27171 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС») |
Authors: | Кузьма В.В. |
Keywords: | маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів |
Date of publication: | 2021-06-25 13:40:41 |
Last changes: | 2021-06-25 13:40:41 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27171 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27171.pdf Size : 273222 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|