| id: | 27171 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва маргарину столового (за матеріалами ТОВ «АВІС») | 
| Authors: | Кузьма В. В. | 
| Keywords: | маргарин, продукти, молочна сировина, технологічне обладнання, технологія маргарину, рецептура маргарину, дослідження маргарину, якість харчових продуктів | 
| Date of publication: | 2021-06-25 13:40:41 | 
| Last changes: | 2021-06-25 13:40:41 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Харчова промисловість є однією з основних галузей нашої держави.Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27171 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27171.pdf Size : 273222 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |