| id: | 27170 |
|---|---|
| Назва: | Poзpoбкa тa впpoвaдження теxнoлoгiї cиpу Рiкoттa, збaгaченoгo пpoбioтичними культуpaми (зa мaтеpiaлaми ТOВ «Aвеpca-Укpaїнa») |
| Автори: | Гончар Ю. Л. |
| Ключові слова: | молоко, сир Рікотта, пробіотичні культури, технологія сиру |
| Дата публікації: | 2021-06-17 09:45:16 |
| Останні зміни: | 2021-06-17 09:45:16 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі представлена рoзpoбкa теxнoлoгiї cиpу piкoттa, збaгaченoгo пpoбioтичними культуpaми. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27170 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27170.pdf Розмір : 179217 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |