The Repository of VTEI
id: 27169
Title: Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс»)
Authors: Анголюк М.А.
Keywords: майонез, яблучний пектин, олія соняшникова, ріпакова олія, соєва олія
Date of publication: 2021-06-17 09:44:53
Last changes: 2021-06-17 09:44:53
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлено розроблення технології майонезу із використанням пектиновмістної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27169
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27169.pdf Size : 207788 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge