id: | 27169 |
---|---|
Title: | Удосконалення виробництва майонезу» (за матеріалами ТОВ «Авіс») |
Authors: | Анголюк М.А. |
Keywords: | майонез, яблучний пектин, олія соняшникова, ріпакова олія, соєва олія |
Date of publication: | 2021-06-17 09:44:53 |
Last changes: | 2021-06-17 09:44:53 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлено розроблення технології майонезу із використанням пектиновмістної сировини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27169 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27169.pdf Size : 207788 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|