| id: | 27167 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») |
| Автори: | Дупленко О. С. |
| Ключові слова: | молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання |
| Дата публікації: | 2021-06-17 09:43:53 |
| Останні зміни: | 2021-06-17 09:43:53 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27167 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27167.pdf Розмір : 181949 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |