| id: | 27167 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») |
| Authors: | Дупленко О. С. |
| Keywords: | молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання |
| Date of publication: | 2021-06-17 09:43:53 |
| Last changes: | 2021-06-17 09:43:53 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27167 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27167.pdf Size : 181949 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |