The Repository of VTEI
id: 27167
Title: Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод»)
Authors: Дупленко О.С.
Keywords: молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання
Date of publication: 2021-06-17 09:43:53
Last changes: 2021-06-17 09:43:53
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27167
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27167.pdf Size : 181949 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge