id: | 27167 |
---|---|
Title: | Розробка технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (Буковинський)» (за матеріалами ТОВ «Крижопільський сирзавод») |
Authors: | Дупленко О.С. |
Keywords: | молоко, сир, рукола, технологія сиру, тверді сири, друге дозрівання |
Date of publication: | 2021-06-17 09:43:53 |
Last changes: | 2021-06-17 09:43:53 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлено розробку новітнього сиру «Буковинського» з додаванням руколи. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27167 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27167.pdf Size : 181949 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|