Репозиторій ВТЕІ
id: 27166
Назва: Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.)
Автори: Коробко П.О.
Ключові слова: сардельки, м'ясо птиці механічного обвалювання, молочні сардельки, технологія виготовлення ковбасних виробів
Дата публікації: 2021-06-17 09:43:22
Останні зміни: 2021-06-17 09:43:22
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлено розроблення технології молочних сардельок з додаванням м’яса птиці механічного обвалювання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27166
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27166.pdf Розмір : 175859 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити