id: | 27166 |
---|---|
Назва: | Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.) |
Автори: | Коробко П.О. |
Ключові слова: | сардельки, м'ясо птиці механічного обвалювання, молочні сардельки, технологія виготовлення ковбасних виробів |
Дата публікації: | 2021-06-17 09:43:22 |
Останні зміни: | 2021-06-17 09:43:22 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі представлено розроблення технології молочних сардельок з додаванням м’яса птиці механічного обвалювання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27166 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27166.pdf Розмір : 175859 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|