The Repository of VTEI
id: 27166
Title: Розробка технології молочних сардельок для розширення асортименту та поліпшення якості продукції» (за матеріалами ТМ «Бондарукові ковбаси» ( ФОП Бондарчук Ю.В.)
Authors: Коробко П.О.
Keywords: сардельки, м'ясо птиці механічного обвалювання, молочні сардельки, технологія виготовлення ковбасних виробів
Date of publication: 2021-06-17 09:43:22
Last changes: 2021-06-17 09:43:22
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлено розроблення технології молочних сардельок з додаванням м’яса птиці механічного обвалювання.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27166
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27166.pdf Size : 175859 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge