The Repository of VTEI
id: 27148
Title: Удосконалення управління ресторанним підприємством через поліпшення комунікаційних процесів (за матеріалами ресторану «RICH» (ФОП Адамчук Т.Ю.))
Authors: Бондарєва В.Л.
Keywords: заклад ресторанного господарства, комунікації, управління, стратегія, рентабельність, конкурентоспроможність
Date of publication: 2021-06-15 12:23:09
Last changes: 2021-06-15 12:23:09
Year of publication: 2021
Summary: У роботі проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти управління закладом ресторанного господарства посередництвом поліпшення комунікаційних процесів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27148
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27148.pdf Size : 215305 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge