| id: | 27144 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення якості обслуговування та системи мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Aroma Kava» (ФОП Бєлан А.В.)) | 
| Автори: | Речман Ю. І. | 
| Ключові слова: | мотивація персоналу, ресторанний бізнес, симстема мотивації | 
| Дата публікації: | 2021-06-15 12:09:25 | 
| Останні зміни: | 2021-06-15 12:09:25 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі проведена розробка рекомендацій щодо оптимізації якості обслуговування та мотивації праці в системі управління персоналом кав`ярні «Aroma Kava». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27144 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27144.pdf Розмір : 213842 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |