Репозиторій ВТЕІ
id: 27144
Назва: Удосконалення якості обслуговування та системи мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Aroma Kava» (ФОП Бєлан А.В.))
Автори: Речман Ю.І.
Ключові слова: мотивація персоналу, ресторанний бізнес, симстема мотивації
Дата публікації: 2021-06-15 12:09:25
Останні зміни: 2021-06-15 12:09:25
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі проведена розробка рекомендацій щодо оптимізації якості обслуговування та мотивації праці в системі управління персоналом кав`ярні «Aroma Kava».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27144
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27144.pdf Розмір : 213842 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити