The Repository of VTEI
id: 27144
Title: Удосконалення якості обслуговування та системи мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Aroma Kava» (ФОП Бєлан А.В.))
Authors: Речман Ю.І.
Keywords: мотивація персоналу, ресторанний бізнес, симстема мотивації
Date of publication: 2021-06-15 12:09:25
Last changes: 2021-06-15 12:09:25
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі проведена розробка рекомендацій щодо оптимізації якості обслуговування та мотивації праці в системі управління персоналом кав`ярні «Aroma Kava».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27144
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27144.pdf Size : 213842 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge