| id: | 27144 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення якості обслуговування та системи мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами кав’ярні «Aroma Kava» (ФОП Бєлан А.В.)) | 
| Authors: | Речман Ю. І. | 
| Keywords: | мотивація персоналу, ресторанний бізнес, симстема мотивації | 
| Date of publication: | 2021-06-15 12:09:25 | 
| Last changes: | 2021-06-15 12:09:25 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В кваліфікаційній роботі проведена розробка рекомендацій щодо оптимізації якості обслуговування та мотивації праці в системі управління персоналом кав`ярні «Aroma Kava». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27144 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 41 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27144.pdf Size : 213842 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |