| id: | 27134 | 
|---|---|
| Назва: | Інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ", гриль-бар "American Bar&Grill") | 
| Автори: | Броска Д. В. | 
| Ключові слова: | інноваційні методи управління, персонал, заклад ресторанного господарства | 
| Дата публікації: | 2021-06-15 11:11:40 | 
| Останні зміни: | 2021-06-15 11:11:40 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | У роботі досліджено інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства, розробка заходів щодо їх впровадження в діяльність гриль-бару "American Bar&Grill". | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27134 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 65 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27134.pdf Розмір : 180505 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |