id: | 27134 |
---|---|
Назва: | Інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ", гриль-бар "American Bar&Grill") |
Автори: | Броска Д.В. |
Ключові слова: | інноваційні методи управління, персонал, заклад ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2021-06-15 11:11:40 |
Останні зміни: | 2021-06-15 11:11:40 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У роботі досліджено інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства, розробка заходів щодо їх впровадження в діяльність гриль-бару "American Bar&Grill". |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27134 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 65 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27134.pdf Розмір : 180505 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|