Репозиторій ВТЕІ
id: 27134
Назва: Інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ", гриль-бар "American Bar&Grill")
Автори: Броска Д.В.
Ключові слова: інноваційні методи управління, персонал, заклад ресторанного господарства
Дата публікації: 2021-06-15 11:11:40
Останні зміни: 2021-06-15 11:11:40
Рік видання: 2021
Аннотація: У роботі досліджено інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства, розробка заходів щодо їх впровадження в діяльність гриль-бару "American Bar&Grill".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27134
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 65 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27134.pdf Розмір : 180505 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити