| id: | 27134 |
|---|---|
| Title: | Інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "РЕЙКАРЦ ХОТЕЛ МЕНЕДЖМЕНТ", гриль-бар "American Bar&Grill") |
| Authors: | Броска Д. В. |
| Keywords: | інноваційні методи управління, персонал, заклад ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2021-06-15 11:11:40 |
| Last changes: | 2021-06-15 11:11:40 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У роботі досліджено інноваційні методи управління персоналом в закладах ресторанного господарства, розробка заходів щодо їх впровадження в діяльність гриль-бару "American Bar&Grill". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27134 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 65 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27134.pdf Size : 180505 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |