| id: | 27106 | 
|---|---|
| Назва: | Функціонально-технологічні особливості начинок, що використовуються в кондитерській промисловості | 
| Автори: | Лисенко О. Л., Гирич С. В., Бандура В. М. | 
| Ключові слова: | начинки, нетермостабільні начинки, термостабільні начинки, обмежено термостабільні начинки, реологічні характеристики, темперування | 
| Дата публікації: | 2021-04-13 16:34:30 | 
| Останні зміни: | 2021-04-13 16:34:30 | 
| Рік видання: | 2020 | 
| Аннотація: | Метою проведених нами досліджень було встановлення оптимальних параметрів змішування сировинних компонентів начинок, визначення реологічних характеристик та параметрів темперування, а також оптимальних умов транспортування начинок у відливальну головку. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27106 | 
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Видавництво: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. праць. 2020. Вип. 2. С. 95-106 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27106.pdf Розмір : 287829 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |