Репозиторій ВТЕІ
id: 27102
Назва: Theoretical foundations of forming the competitiveness of restaurant business establishments
Автори: Mazurkevich I., Postova V.
Ключові слова: restaurant establishments, competitiveness of restaurant establishments, market category, resource, product approach, service
Дата публікації: 2021-04-13 10:08:10
Останні зміни: 2021-04-13 10:08:10
Рік видання: 2021
Аннотація: The conducted research gives grounds to assert that the term "competitiveness of restaurant establishments" is based on the main approaches to the general definition of enterprise competitiveness, and approaches to determining the specific properties of restaurant enterprises.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27102
Тип видання: Монографія (видана за кордоном)
Видавництво: Socio-economic and management concepts : collective monograph. Іnternational Science Group. Boston : Primedia eLaunch, 2021. P. 106-115
Розташовується в колекціях: Монографії/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27102.pdf Розмір : 1630633 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити