| id: | 27085 | 
|---|---|
| Назва: | Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі | 
| Автори: | Постова В. В. | 
| Ключові слова: | конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, фактори непрямого впливу, фактори внутрішнього середовища | 
| Дата публікації: | 2021-04-12 10:45:56 | 
| Останні зміни: | 2021-04-12 10:45:56 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | Визначено особливості формування конкуренції у закладах ресторанного господарства, детально охарактеризовано фактори непрямого впливу на конкурентне середовище підприємства, а також наведено фактори внутрішнього конкурентного середовища закладів ресторанного бізнесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27085 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Актуальні питання, напрями та завдання стабілізації економічного розвитку країни : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 27 лют. 2021 р. Київ, 2021. С. 55-58 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 27085.pdf Розмір : 329961 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |