Репозиторій ВТЕІ
id: 27085
Назва: Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, фактори непрямого впливу, фактори внутрішнього середовища
Дата публікації: 2021-04-12 10:45:56
Останні зміни: 2021-04-12 10:45:56
Рік видання: 2021
Аннотація: Визначено особливості формування конкуренції у закладах ресторанного господарства, детально охарактеризовано фактори непрямого впливу на конкурентне середовище підприємства, а також наведено фактори внутрішнього конкурентного середовища закладів ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27085
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Актуальні питання, напрями та завдання стабілізації економічного розвитку країни : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 27 лют. 2021 р. Київ, 2021. С. 55-58
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27085.pdf Розмір : 329961 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити