| id: | 27085 | 
|---|---|
| Title: | Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі | 
| Authors: | Постова В. В. | 
| Keywords: | конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, фактори непрямого впливу, фактори внутрішнього середовища | 
| Date of publication: | 2021-04-12 10:45:56 | 
| Last changes: | 2021-04-12 10:45:56 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Визначено особливості формування конкуренції у закладах ресторанного господарства, детально охарактеризовано фактори непрямого впливу на конкурентне середовище підприємства, а також наведено фактори внутрішнього конкурентного середовища закладів ресторанного бізнесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27085 | 
| Publication type: | Тези доповіді | 
| Publication: | Актуальні питання, напрями та завдання стабілізації економічного розвитку країни : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 27 лют. 2021 р. Київ, 2021. С. 55-58 | 
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27085.pdf Size : 329961 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |