id: | 27085 |
---|---|
Title: | Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі |
Authors: | Постова В.В. |
Keywords: | конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, фактори непрямого впливу, фактори внутрішнього середовища |
Date of publication: | 2021-04-12 10:45:56 |
Last changes: | 2021-04-12 10:45:56 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Визначено особливості формування конкуренції у закладах ресторанного господарства, детально охарактеризовано фактори непрямого впливу на конкурентне середовище підприємства, а також наведено фактори внутрішнього конкурентного середовища закладів ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27085 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні питання, напрями та завдання стабілізації економічного розвитку країни : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 27 лют. 2021 р. Київ, 2021. С. 55-58 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27085.pdf Size : 329961 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|