id: | 27078 |
---|---|
Назва: | Оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство, інноваційна діяльність, праксеологічний підхід, інноваційна активність, стратегічні заходи, тактичні заходи, інноваційна активність |
Дата публікації: | 2021-04-08 21:36:57 |
Останні зміни: | 2021-04-08 21:36:57 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В статті наведено розрахунок ефективності інноваційної діяльності, який базується на праксеологічному підході, що передбачає взаємозв’язок цільового, системного та ресурсного підходів. Визначено, що обрані підприємством методичні підходи до оцінки інноваційних процесів визначають рівень ефективності її проведення. Наведено схему послідовності визначення рівня інноваційної активності підприємств ресторанного бізнесу. Обрання методики оцінювання доцільності інноваційних процесів у системі управління інноваційною діяльністю є важливим орієнтиром для підвищення ефективності стратегічного управління. Розроблено стадії комплексного оцінювання та аналізу інноваційної діяльності. Розроблено алгоритм оцінювання стану та результативності стратегічного управління інноваційною діяльністю на підприємстві ресторанного господарства. Наведено основні заходи для підвищення результативності від інноваційної діяльності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=27078 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Економіка та суспільство. 2021. № 24. 9 с. |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27078.pdf Розмір : 485839 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|