Репозиторій ВТЕІ
id: 26872
Назва: Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої
Автори: Власенко І.Г, Семко Т.В., Бандура В.М.
Ключові слова: йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси
Дата публікації: 2021-03-05 09:11:36
Останні зміни: 2021-03-05 09:11:36
Рік видання: 2020
Аннотація: Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26872
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26872.pdf Розмір : 452919 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити