| id: | 26872 |
|---|---|
| Title: | Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої |
| Authors: | Власенко І. Г, Семко Т. В., Бандура В. М. |
| Keywords: | йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси |
| Date of publication: | 2021-03-05 09:11:36 |
| Last changes: | 2021-03-05 09:11:36 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26872 |
| Publication type: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Publication: | Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26872.pdf Size : 452919 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |