The Repository of VTEI
id: 26872
Title: Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої
Authors: Власенко І.Г, Семко Т.В., Бандура В.М.
Keywords: йододефіцит, йодована сіль, мікронутрієнти, м’ясна сировина, варено-копчені ковбаси
Date of publication: 2021-03-05 09:11:36
Last changes: 2021-03-05 09:11:36
Year of publication: 2020
Summary: Зростання кількості захворювань щитоподібної залози на тлі дефіциту йоду в раціоні харчування населення України зумовлює доцільність використання йодованої солі в технологіях різних продуктів. Модернізовано технологію соління меленої м’ясної сировини йодованою сіллю для виробництва варено-копченої ковбаси та наведено її рецептуру.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26872
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Товари і ринки. 2020. № 4. С. 103-112
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 26872.pdf Size : 452919 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge