Репозиторій ВТЕІ
id: 26861
Назва: Конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг (за матеріалами ТОВ "ПРОФЕСІОНАЛ 2017", піцерія "Domino’s pizza")
Автори: Гончарук І.Г.
Ключові слова: конкуренція, конкурентоспроможність, заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2021-03-03 11:08:41
Останні зміни: 2021-03-03 11:08:41
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі оцінено конкурентоспроможність підприємства на ринку ресторанних послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26861
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 39 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26861.pdf Розмір : 428929 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити