| id: | 26853 | 
|---|---|
| Назва: | Інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства (за матеріалами кафе-бару "Марсель" (ФОП Хардіна Н.М.)) | 
| Автори: | Гуменюк І. В. | 
| Ключові слова: | управління персоналом, інноваційні методи управління персоналом | 
| Дата публікації: | 2021-03-02 14:19:15 | 
| Останні зміни: | 2021-03-02 14:19:15 | 
| Рік видання: | 2021 | 
| Аннотація: | В роботі проаналізовано інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26853 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 26853.pdf Розмір : 497110 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |