id: | 26853 |
---|---|
Назва: | Інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства (за матеріалами кафе-бару "Марсель" (ФОП Хардіна Н.М.)) |
Автори: | Гуменюк І.В. |
Ключові слова: | управління персоналом, інноваційні методи управління персоналом |
Дата публікації: | 2021-03-02 14:19:15 |
Останні зміни: | 2021-03-02 14:19:15 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проаналізовано інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26853 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26853.pdf Розмір : 497110 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|