Репозиторій ВТЕІ
id: 26853
Назва: Інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства (за матеріалами кафе-бару "Марсель" (ФОП Хардіна Н.М.))
Автори: Гуменюк І.В.
Ключові слова: управління персоналом, інноваційні методи управління персоналом
Дата публікації: 2021-03-02 14:19:15
Останні зміни: 2021-03-02 14:19:15
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі проаналізовано інноваційні методи управління персоналом в закладах готельно–ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26853
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26853.pdf Розмір : 497110 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити