Репозиторій ВТЕІ
id: 26833
Назва: Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету (за матеріалами ТОВ "Сафарі", ресторан "Т-Bone")
Автори: Михальчук Л.А.
Ключові слова: паштет, печінка, гарбуз, топінамбур, консерви
Дата публікації: 2021-02-25 11:01:27
Останні зміни: 2021-02-25 11:01:27
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі розроблено технологію виготовлення печінкового паштету з свиної печінки та порошків гарбуза та топінамбура. Підібрали обладнання до технологічної лінії та розрахували площу приміщення цеху.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26833
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26833.pdf Розмір : 208752 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити