| id: | 26833 |
|---|---|
| Назва: | Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету (за матеріалами ТОВ "Сафарі", ресторан "Т-Bone") |
| Автори: | Михальчук Л. А. |
| Ключові слова: | паштет, печінка, гарбуз, топінамбур, консерви |
| Дата публікації: | 2021-02-25 11:01:27 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 11:01:27 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі розроблено технологію виготовлення печінкового паштету з свиної печінки та порошків гарбуза та топінамбура. Підібрали обладнання до технологічної лінії та розрахували площу приміщення цеху. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26833 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26833.pdf Розмір : 208752 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |