The Repository of VTEI
id: 26833
Title: Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету (за матеріалами ТОВ "Сафарі", ресторан "Т-Bone")
Authors: Михальчук Л.А.
Keywords: паштет, печінка, гарбуз, топінамбур, консерви
Date of publication: 2021-02-25 11:01:27
Last changes: 2021-02-25 11:01:27
Year of publication: 2021
Summary: В роботі розроблено технологію виготовлення печінкового паштету з свиної печінки та порошків гарбуза та топінамбура. Підібрали обладнання до технологічної лінії та розрахували площу приміщення цеху.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26833
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26833.pdf Size : 208752 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge