id: | 26833 |
---|---|
Title: | Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету (за матеріалами ТОВ "Сафарі", ресторан "Т-Bone") |
Authors: | Михальчук Л.А. |
Keywords: | паштет, печінка, гарбуз, топінамбур, консерви |
Date of publication: | 2021-02-25 11:01:27 |
Last changes: | 2021-02-25 11:01:27 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі розроблено технологію виготовлення печінкового паштету з свиної печінки та порошків гарбуза та топінамбура. Підібрали обладнання до технологічної лінії та розрахували площу приміщення цеху. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26833 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26833.pdf Size : 208752 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|