| id: | 26833 |
|---|---|
| Title: | Наукове обгрунтування та розроблення інноваційних технологій печінкового паштету (за матеріалами ТОВ "Сафарі", ресторан "Т-Bone") |
| Authors: | Михальчук Л. А. |
| Keywords: | паштет, печінка, гарбуз, топінамбур, консерви |
| Date of publication: | 2021-02-25 11:01:27 |
| Last changes: | 2021-02-25 11:01:27 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі розроблено технологію виготовлення печінкового паштету з свиної печінки та порошків гарбуза та топінамбура. Підібрали обладнання до технологічної лінії та розрахували площу приміщення цеху. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26833 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26833.pdf Size : 208752 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |