| id: | 26832 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.) |
| Автори: | Кримінський М. А. |
| Ключові слова: | яловичина, копченості, обладнання, контроль якості |
| Дата публікації: | 2021-02-25 11:00:23 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 11:00:23 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26832 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26832.pdf Розмір : 212936 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |