The Repository of VTEI
id: 26832
Title: Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.)
Authors: Кримінський М.А.
Keywords: яловичина, копченості, обладнання, контроль якості
Date of publication: 2021-02-25 11:00:23
Last changes: 2021-02-25 11:00:23
Year of publication: 2021
Summary: В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26832
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26832.pdf Size : 212936 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge