| id: | 26832 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.) |
| Authors: | Кримінський М. А. |
| Keywords: | яловичина, копченості, обладнання, контроль якості |
| Date of publication: | 2021-02-25 11:00:23 |
| Last changes: | 2021-02-25 11:00:23 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26832 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26832.pdf Size : 212936 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |