| id: | 26832 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки яловичини у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами пабу "Грузинський дворик" ФОП Добрацька О.О.) | 
| Authors: | Кримінський М. А. | 
| Keywords: | яловичина, копченості, обладнання, контроль якості | 
| Date of publication: | 2021-02-25 11:00:23 | 
| Last changes: | 2021-02-25 11:00:23 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі описано фізико-хімічний склад яловичини, вимоги до сировини для виготовлення м’ясних копченостей. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26832 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 47 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26832.pdf Size : 212936 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |