| id: | 26827 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.) |
| Автори: | Климчук В. М. |
| Ключові слова: | овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:16:44 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:16:44 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26827 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26827.pdf Розмір : 194718 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |