| id: | 26827 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.) |
| Authors: | Климчук В. М. |
| Keywords: | овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:16:44 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:16:44 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26827 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26827.pdf Size : 194718 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |