| id: | 26827 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.) | 
| Authors: | Климчук В. М. | 
| Keywords: | овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху | 
| Date of publication: | 2021-02-25 10:16:44 | 
| Last changes: | 2021-02-25 10:16:44 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26827 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26827.pdf Size : 194718 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |