The Repository of VTEI
id: 26827
Title: Розробка технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю (за матеріалами кафе-ресторану «Дукат» (ФОП Душкевич І.Д.)
Authors: Климчук В.М.
Keywords: овочі, томат, гарбуз, буряк, морква, сік, обладнання, лінія, площа цеху
Date of publication: 2021-02-25 10:16:44
Last changes: 2021-02-25 10:16:44
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлено розробку технології овочевих соків з підвищеною енергетичною цінністю.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26827
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26827.pdf Size : 194718 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge